Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Защо съм се родил? Ще се върна ли отново тук? Има ли смисъл моето съществуване?
Автор: strianakiev Категория: Технологии
Прочетен: 1010844 Постинги: 388 Коментари: 403
Постинги в блога от 04.09.2011 г.

Тайно общество предизвикало кризата, а сега обединява САЩ с Канада и Мексико
  Една доста прозорлива, но засега конспиративна теория излезе на бял свят. Посветени люде тръбят, че невидими сили в САЩ работят за обединението на страната с Канада и Мексико.
Тайно общество първо е предизвикало кризата, за да обере американците и света, а после на мястото на обезценения долар ще им сервира новата си валута - амеро.
"Дните на американския долар са преброени. До няколко месеца, най-много година, Щатите ще се разпаднат. Това безконтролно печатане на пари не може да продължи вечно. Властите са хвърлили толкова долари в потушаването на кризата, колкото целият свят не е похарчил", коментират икономически спецове. Според тях лидерите на повечето държави са възложили на националните си банки да пренастроят икономиките си за работа без американска валута.
Засега слухът се приема с насмешка от официалните власти, но ако хване вяра на Уолстрийт, най-прясната световна конспирация току-виж наистина разформирала предсрочно Съединените американски щати.
Преди дни индексът, показващ дереджето на американската промишленост, Дауджонс се срина до нива, невиждани от 1997 година. Очакванията за дефицит от 12% за 2009 година пък връщат страната в развитието й от Втората световна война. Всичко това показва, че въпреки 787-те милиарда, с които властите кърпят положението, Титаник продължава да потъва. 
"Следва крах, пред който кризата от 1920 година ще ни се види песен", предупреждават финансови експерти в най-четените форуми. Мнозина в Страната на неограничените възможности са убедени, че цялата криза е инсценирана от шайка банкери.
Те действали от 1913 година по един и същи начин - изтегляли парите от пазара, предизвиквайки дефицит на ликвидност. Това принуждава правителството да взима колосални заеми от Федералния резерв, който обаче на практика е частна банка. Упражнението се повтаря на всеки 30-40 години. Така янките след всяка рецесия изплащат солени лихви на трима-четирима мощни банкери, които държат ключа на ФЕД, както наричат най-големия трезор.
При последната криза  обаче кукловодите се престарали. Защото за разлика от друг път посегнали на парите на целия свят. А това си имало своята цена - срив на долара и сериозни политически последици. 
"Те нарочно разклатиха икономиката, за да оберат пак американците. Искаха да изядат спестяванията ни в банките, но тяхната алчност сега не само ще срине долара, но ще затрие и цялата страна", алармира журналистът Хал Търнър.
Той съветва хората незабавно да изтеглят всичките си спестявания и да купят с тях злато и сребро.
По думите на Търнър амерото ще влезе в обръщение до няколко месеца след обединението на САЩ, Канада и Мексико. 800 млн. вече са изсечени и се крият в една китайска банка. 
Новата валута ще замени мексиканското песо и канадския долар. Запознати твърдят още, че малко преди това инфлацията ще галопира. За това ще се наложи пускането в обращение на 300 и 1000 и 3000-доларови банкноти, които също били напечатани и само чакали да влязат в обращение.
Нулите им трябвало да доубедят американците в нуждата от спасителен пояс, символизиращ новата валута. Тя, разбира се, веднага ще намали психическото напрежение с деноминация. 

Любомир Старидолски
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=268969
Категория: Технологии
Прочетен: 4344 Коментари: 3 Гласове: 6
Последна промяна: 04.09.2011 15:23

- Имаме излишък 4 милиарда лева. - хвалят се от тройната коалиция.
- Знаете какво да направите с тях и нека всичко да е точно. - казва президента.
- Да-а. Ще си ги разделим поравно....

Категория: Технологии
Прочетен: 1049 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: strianakiev
Категория: Технологии
Прочетен: 1010844
Постинги: 388
Коментари: 403
Гласове: 6736
Календар
«  Септември, 2011  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930